Δημήτρης Ξανθάκης, Οι “Άθλιοι” - Ξενιτιά 

Κυκλοφόρησε στα δισκοπωλεία το νέο cd του Δημήτρη Ξανθάκη, με δώδεκα τραγούδια. Ο Δημήτρης Ξανθάκης είναι βετεράνος λαϊκός ερμηνευτής με μεγάλη θητεία στη διασκέδαση και τη δισκογραφία. Έλαμψε στη δεκαετία του ’70 σαν τραγουδιστής της σχολής Καζαντζίδη σημειώνοντας δυνατές επιτυχίες και πρωταγωνιστώντας σε ονομαστά νυχτερινά κέντρα, συνεργαζόμενος με κορυφαία ονόματα. Ποιος δεν άκουσε για τις νύχτες στο «Stop» στην Πέτρου Ράλλη και για σουξέ σαν τα: «Χείλη κόκκινα βαμμένα όχι πια», «Εγώ μπεκρής κι εσύ κρασί», «Η κούκλα» κ.ά. Όποιος είχε την τύχη να τον απολαύσει Live έχει  διαπιστώσει από πρώτο χέρι την ξεχωριστή πάστα της φωνής του και την αγαπητή προσωπικότητά του. «Γεράκι» της πίστας με έντονα χρώματα από Στέλιο αλλά και Μανώλη στο μέταλλό του, και στιβαρά αλά Στράτος πατήματα.
Ο τρόπος ερμηνείας του Δημήτρη Ξανθάκη σπανίζει πλέον στις μέρες μας. Είναι αυτός του κλασικού λαϊκού τραγουδιστή των προηγούμενων δεκαετιών που όμως εξακολουθεί να έλκει ακόμη και σήμερα στις εμφανίσεις του, τους μερακλήδες ακροατές ανεξαρτήτου ηλικίας.
Το cd περιέχει δέκα νέα γνήσια λαϊκά τραγούδια για καθαρόαιμη διασκέδαση, αλλά και κοινωνικού περιεχομένου, καθώς και επανεκτελέσεις να θυμηθούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Στις ψηφιακές πλατφόρμες (iTunes, Amazon, Google Play κλπ), το cd είναι διπλό με τριάντα τραγούδια.
Κυκλοφορεί από τη Next Records
Δημήτρης Ξανθάκης, Οι “Άθλιοι” - Ξενιτιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου